Lecablokke til dit fundament

Lecablokke til dit fundament

Lecablokke er blokke der lægges ovenpå et fundament i husets sokkel. De kan dog også anvendes til opbygning af hele husmure, og andre typer af mure. Lecablokke er altså en del af opbygning i et fundament.

Da lecablokke er et naturligt materiale, har de en isolerende effekt, der har den store fordel at forebygge kuldebroer mellem hus og fundament.

Dertil kan du få lecablokke med isolering. Lecablokke med isolering vil have isolerende flamingo inde i selve lecablokken.

Skal du have lavet et nyt fundament til et nybyggeri med lecablokke, så læs med her, hvor du får råd og vejledning, samt brugbar information om priser og hvordan du finder frem til de bedste tilbud på fundamenter med lecablokke.

Køb leca blokke hos FC Beton for at få den bedste kvalitet, til laveste priser, samt kanon service. Klik her og se mere.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på fundament med lecasten til huset

Hos 3byggetilbud.dk kan du nemt og hurtigt få tre gratis og uforpligtende tilbud på et nyt fundament til huset.

Hvorfor bruges lecablokke

Alle nye fundamenter laves mere eller mindre i beton, der har til formål at være det undersøttende, stabilisrende og bærende element under et bygningsværks bærende yder- og indervægge.

Beton bliver dog både rigtig koldt, og er samtidig utroligt god til at lede kulde videre. Derfor kan der opstå der fænomen der kendes som kuldebroer, hvilket sker når betonen leder kulden op i bygningen eller huset.

Da lecablokkene er et naturligt isolerende materiale, vil kuldebroer kunne forebygges, hvis lecablokkene lægges som en del af fundamentet.

Lecablokkene er derudover er slidstærkt og holdbart materiale, der tilmed er lette og nemme at arbejde med, og kan let fungere som sokkelsten. Sokkelsten er de sten, eller blokke, der lægges som den del af fundamentet der er over terrænet.

Hvordan lægges lecablokke

Lecablokke lægges som en del af fundamentet, ved at lægge lecablokkene ovenpå det støbte beton. Lecablokkene vil på den måde være den del af fundamentet der er over terrænet på husets sokkel.

Lecablokkene lægges som det afsluttende element i fundamentet, og det er derfor vigtigt at man efterfølgende lader betonen tørre og hærde, inden man udsætter den for belastning, da der ellers vil opstå skader på fundamentet.

Hvad koster lecablokke

Der er stor forskel på priserne på lecablokke, der afhænger meget af kvalitet, bæreevne og størrelse. De billigste lecablokke kan fås helt ned til omkring 10-15 kr. pr. styk.

Køb leca blokke hos FC Beton for at få den bedste kvalitet, til laveste priser, samt kanon service. Klik her og se mere.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på fundament med lecasten

Skal du have lavet et nyt fundament med lecablokke, så anbefaler vi at du indhenter tre gratis og uforpligtende tilbud hos 3byggetilbud.dk.

Det er hurtigt og nemt, da du sparer al tiden væk med at skulle finde frem til den rigtige håndværker. Alt du skal gøre er at indsende en beskrivelse af din opgave, og så overtager 3byggetilbud.dk ansvaret derfra med at finde håndværkerne.

Når du vælger at benytte dig af en håndværker gennem 3byggetilbud.dk, så følger der en entreprisegaranti med på opgaven, der dækker i tilfælde af fejl og mangler. Du er altså økonomisk sikret når du benytter dig af en håndværker gennem 3byggetilbud.dk.

Køb leca blokke hos FC Beton for at få den bedste kvalitet, til laveste priser, samt kanon service. Klik her og se mere.

Der er også den store fordel forbundet med 3byggetilbud.dk, at de mange håndværkere vil kæmpe om opgaver der sendes i udbud, hvilket ofte har det resultat, at de tilbud du vil få gennem 3byggetilbud.dk ofte er bedre og billigere, end de tilbud du ellers ville kunne få andre steder.

Sådan får du 3 gratis og uforpligtende tilbud

  1. Indsend en beskrivelse af din opgave til 3byggetilbud.dk
  2. Din opgave bliver behandlet
  3. Tre håndværkere kontakter dig med tilbud
  4. Accepter det tilbud der passer dig bedst