Læg nemt et fundament

Læg nemt et fundament

Har man en smule viden eller erfaring kan man prøve kræfter med at lave sit eget fundament. Det anbefales dog at man til enhver tid rådføre sig med en fagmand, så der er sikkerhed for at fundamentet laves korrekt.

Hvis ikke fundamentet laves korrekt vil der opstå skader på fundamentet, der vil sprede sig til huset på sigt, og give skader i form af revner i mure og gulve, eller i værste tilfælde hele eller delvise sammenstyrtninger.

Skal du lave dit eget fundament, så kan du med fordel læse med her for råd og vejledning om det at lave sit eget fundament.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på fundament til huset

Hos 3byggetilbud.dk kan du nemt og hurtigt få tre gratis og uforpligtende tilbud på et nyt fundament til huset.

Hvilket fundament skal du lave

Når du skal lave et fundament skal du først beslutte hvilken type fundament du skal lave. Afhængig af hvilken bygning du skal lave fundament til, kan der være fordele og ulemper ved de to typer fundament du bør vælge mellem, stribefundamenter og punktfundamenter.

Stribefundamenter bruges almindeligvis ved huse og større bygninger, mens punktfundamenter, der er billigere og nemmere at lægge, ofte vil blive anvendt ved mindre bygninger såsom carporte, skure og lignende.

Er du i tvivl om hvilket fundament du skal vælge, bør du rådføre dig med en fagmand, så du er sikker på at du får valgt den rigtige type fundament.

Støbning af fundament

Et fundament vil ofte skulle støbes i beton, hvad enten der er tale om stribefundamenter eller punktfundamenter. Du bør derfor sætte dig grundigt ind i hvordan man støber et fundament, inden du beslutter dig for at lave fundamentet selv.

Vil du gerne overlade støbningen af fundamentet til en professionel, kan du med fordel spare penge ved at aftale med håndværkeren, at du selv står for udgravningen.

Læg nemt et fundament

Vi anbefaler professionelle håndværkere

Selv om der er gode penge at spare ved at gøre det selv, og det samtidig kan være en sjov, spændende og lærerig udfordring, så anbefaler vi at du benytter dig af professionelle håndværkere.

Det skyldes at fundamentet er en essentiel del af opbygning af et stabilt og sikkert hus, der kan være fri for skader i mange år frem. Med professionelle håndværkere er du altså bedre sikret et tilfredsstillende og holdbart resultat.

Ønsker du hjælp af en professionel håndværker, så anbefaler vi at du finder din næste håndværker gennem 3byggetilbud.dk. Det er nemt og hurtigt at finde frem til gode tilbud, og det er helt gratis.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på et nyt fundament

Ved at indsende en beskrivelse af din opgave, helt gratis, til 3byggetilbud.dk, vil du blive sat i kontakt med tre håndværkere, der alle vil give et uforpligtende tilbud på din opgave.

Der er flere gode fordele forbundet med 3byggetilbud.dk, der for det første sparer dig en masse tid med det opsøgende arbejde, da 3byggetilbud.dk tager ansvaret for at finde håndværkerne til din opgave.

Derudover er der de økonomiske fordele ved 3byggetilbud.dk, hvor du blandt andet får en entreprisegaranti med på din opgave, der dækker ved fejl og mangler.

Dertil vil de tilbud du får af håndværkerne gennem 3byggetilbud.dk, ofte være bedre og billigere, end de tilbud du ellers ville kunne få andre steder. Det skyldes at håndværkerne er i indbyrdes konkurrence om at vinde din opgave, hvilket har det resultat at priserne på tilbuddene falder.

Sådan får du 3 gratis og uforpligtende tilbud

  1. Indsend en beskrivelse af din opgave til 3byggetilbud.dk
  2. Din opgave bliver behandlet
  3. Tre håndværkere kontakter dig med tilbud
  4. Accepter det tilbud der passer dig bedst