Kategorier
Indhold

Her kan du spare penge, når du bygger nyt hus

Der er mange forskellige ting, du kan spare på, når du gerne vil bygge et hus. Du kan spare penge på selve arbejdets udførelse ved at vælge en entreprenør, som tager en lav pris, men du kan også spare penge på materialer, inventar, byggegrunden og andre ting.

Hvis du gerne vil vide mere om besparelser ift. nybyggeri, så kan du læse med her.

Valg af materialer

En oplagt ting, hvad angår at spare penge på nyopførelse af en privatbolig, er materialerne. Det gælder både materialerne til selve huset og eventuel beklædning, men det gælder også materialerne til lofter, gulve, isolering m.m.

Hvis der skal males indvendigt i huset, kan der også være gode penge at spare ved at vælge maling, der er på tilbud eller maling, som måske ikke kommer fra et af de største brands. De mindre kendte brands har også udmærket maling, der dækker godt og har en pæn finish.

Vælg den rigtige håndværker

En del entreprenører inden for husbyggeri tilbyder at komme med et uforpligtende tilbud, og du kan også benytte dig af udbudssider, hvor du får tilbud fra f.eks. tre forskellige firmaer. Så kan du altid træffe en beslutning ud fra en estimeret pris, og så har du også en bedre idé om, hvad det kommer til at koste.

Du kan vælge den billigste og håbe, at kvaliteten ikke er derefter, men du kan også vælge den dyreste eller en i mellemklassen.

Klik her, hvis du søger tilbud på maling af hus.

Forhør dig om priser via håndværkeren kontra i byggemarkedet

Mange entreprenører og håndværkere får rabatter hos deres leverandører, og disse priser kan komme dig til gode. Du kan også spørge om pris hos håndværkeren og så sammenligne med priserne i byggemarkedet, og så beslutte dig ud fra, hvad du kan få, og hvad det koster. Hvis du køber selv, sparer du måske nogle penge men skal samtidig selv stå for fragten hjem.

Vælg det rigtige tidspunkt på året

Opførelsen vil formentlig tage 4-6 måneder, men der er meget administrativt arbejde forbundet hermed og ansøgninger, der skal laves, indsendes og godkendes. Derfor kan hele processen nemt tage op til et helt år.

Hvis du planlægger dit projekt nøje og vælger at gøre de rigtige ting på de rigtige tidspunkter, kan du bedre undgå at skulle bygge i vinterhalvåret, hvor der ofte er frost, megen nedbør og kraftig vind. Vejrforholdene kan nemt påvirke byggeprojektet og måske endda forlænge det betydeligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *