Armering af fundament

Armering af fundament

Da jorden omkring huse og andre bygninger ikke er statisk stabilt, har fundamentet til formål at stabilisere og bære et bygningsværk, uden at der sker skader på bygningskonstruktionen. 

Ved armering af fundament vil dit fundament blive forstærket, så fundament får en bedre bærende og stabiliserende evne.

Et armeret fundament vil således sikre dig en større beskyttelse mod skader på dit hus, og vil sørge for at dit hus og fundament vil holde i mange år frem.

Vil du vide mere om hvorfor du bør armere dit fundament, så læs med her hvor du får brugbar information om armering af fundament, priser og hvordan du finder de bedste tilbud på at få lavet et armeret fundament.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på et armeret fundament

Hos 3byggetilbud.dk kan du nemt og hurtigt få tre gratis og uforpligtende tilbud på et nyt armeret fundament til huset.

Kort om armering af fundamenter

Når du skal armere et fundament skal armeringen tilføjes inden eller under støbningen. Hvad enten der skal laves et stribe- eller punktfundament, skal der i de udgravede render eller huller, lægges metal i stænger eller net.

Metallet i stænger eller net der lægges gør fundamentet stærkere, ved at sørge for at forstærke den støbte beton, når betonen er tørret og hærdet.

Det er vigtigt at det armeringsmateriale du benytter dig af er korrosionsfast, så det kan tåle og modstå vind og vejr, og samtidig ikke begynder at ruste.

Hvorfor armere et fundament

Der kan være flere gode grunde til at armere et fundament, som først og fremmest går ud på at forstærke fundamentet, så det har en større styrke og holdbarhed, der sikre bygningsværket mod skader.

Det kan også være fordi at selve bygningskonstruktionen kræver det, eksempelvis ved større bygninger, der kræver et stærkere fundament, eller hvis jordlaget gør at der er behov for et stærkere fundament.

En armering af dit fundament vil sikre at stabilt underlag til dit hus, der i øget grad vil sikre mod revner og sprækker i vægge og gulve, og sikrer at der med tiden ikke vil ske hele eller delvise sammenstyrtninger af bygningsværket.

Hvorvidt der er behov for en armering af lige netop dit fundament, afhænger af flere ting, så det kan være en god idé at spørge en fagmand til råds. Du bør dog så vidt muligt armere dit fundament ved fundamenter til huse og andre større bygninger.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på et nyt armeret fundament

Skal du have lavet et nyt armeret fundament, så anbefaler vi at du indhenter tre gratis og uforpligtende tilbud hos 3byggetilbud.dk. Alt du skal gøre er at indsende en beskrivelse af din opgave, og så vil 3byggetilbud.dk tage ansvaret for at sætte dig i kontakt med tre håndværkere inden for tre arbejdsdage.

Bestiller du en håndværker til din opgave gennem 3byggetilbud.dk, så følger der en entreprisegaranti med på opgaven, der vil dække ved eventuelle fejl og mangler på opgaven. Du får således en økonomisk sikring når du vælger en håndværker gennem 3byggetilbud.dk.

Dertil vil du opnå den store økonomiske fordel, at tilbuddene du vil få gennem 3byggetilbud.dk, som oftest vil være bedre og billigere, end de tilbud du ville kunne få andre steder. Det skyldes at håndværkerne hos 3byggetilbud.dk konkurrere indbyrdes om at vinde din opgave, hvilket presser priserne i bund.

Sådan får du 3 gratis og uforpligtende tilbud

  1. Indsend en beskrivelse af din opgave til 3byggetilbud.dk
  2. Din opgave bliver behandlet
  3. Tre håndværkere kontakter dig med tilbud
  4. Accepter det tilbud der passer dig bedst